• 21 juli, 2024 11:08

KnightVision

avHenrik Carlsson

maj 22, 2022

Hej på er det har kommit en nu app som i dagsläget är gratis som gör om kameran på en Android telefon till ett DGT bräde det berättades om det på Facebook sidan som svergies schackförbund har. Jag blev så klart lite intresserad och kollade upp det hela lite. Allt som behövs för att skapa DGT bräde är en android mobil och ett kamerastativ. Appen är i Betatest just nu dvs inte helt klar än, men det funkar på 3 min för en som är lite tekniskt lagd som jag lyckades jag ett parti som jag kunder sända live ut på en websida.

Tänk vad smidigt när man vill analysera ett blixtparti eller gå igenom partier nu när det blir mer junior verksamhet i klubben alla kan ju inte föra protokoll när de börjar ;), eller för den delen livesända partier i Allsvenskan eller blekingeserien.

Detta är ett parti jag spelade mot mig lite snabb för att se hur tekniken fungerade dvs inget riktigt parti eller speciellt väl spelat. Det enda jag gjort är att sätta igång kameran och spelat partiet.

https://app.knightvision.io/#/game/628a2286a6992b1c15297d18/