• 23 juli, 2024 07:49

Fischer-Sparsskij Eventet

avHenrik Carlsson

sep 18, 2022

Det blev många nya juniorer med i tävlingen jättekul!

Då det blev lite strul i maskineriet tappade vi en spelare Mikael Alriksson var med på en WO plats vilket då så klart inte kom i listan över spelare som kom på. Men ett stort grattis till Berny som van tätt följd av Mattias och Cederblad. Berny gav bort sin vinst (en schackbok med 50 år på nacken) till en av juniorerna, Johannes

När det var dags för draggissningstävligen så vann Mattias med 5 rätt av tolv och där efter kom Alfred och Cederblad båda på 4 rätt. Alfred blev lottad till och fick välja sin 50 åriga schack bok innan Cederblad.

Tack alla deltagare för en rolig dag på Jutegården.

Fotograf: Mikael Cederblad
Fotograf: Mikael Cederblad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *