• 22 juni, 2024 08:55

Olika sätt att bidra till klubben.

avHenrik Carlsson

jan 27, 2023

Vet ni om att det finns många olika sätt att bidra om man så kan vill och har möjlighet till det? Även om klubbens ekonomi är bättre än på länge så har självklart kostanden öka i och med att vi växer. Vi har två Herrar i klubben som ser till att vi säjer gåvor och annat på diverse loppisar under året. Johnny Williamsson och Ingemar Ernstsson. Johnny håller också en stor boklista med böcker som finns till salu för endast 5 kr styck. Går utmärkt att köpa en bok eller två. Det finns alltid en uppdaterad boklista på hemsidans första sida. Är man intresserad av att hjälpa till vid en loppis går det utmärkt bara hör av er på info@nybroschack.se Normalt står de bland annat på bakluckeloppisen här i Nybro

Under EGP OPEN sist hade Emma A ställts sig och bakat och det är ju också ett sätt som man kan bidra på. Tycker man det är skoj att baka kan man ju alltid anmäla intresse till samma e-post adress det var ju väldigt uppskattat sist.

Sedan har vi ju också bingolotto och Sverigelotten som några hittade till i december då vi fick in det största bidraget på många år. Vi har inte fysiska lotter men skapar man en prenumeration så får du ju lotter hemskickade men vill man bara spela nån gång ibland går det utmärkt att köpa en digital lott. Dubbel kolla bara så att Nybro schacksällskap står som föreningen som ni vill hjälpa kan strula lite vid digitala köp. Dessa finns också på startsidan bla.

Allt behöver ju inte vara pengar man bidra med. Allt eftersom vi frodas och växer behövs det ju alltid personer som kan tänkas ställa upp och köra till tävlingar för Juniorerna. Vid schackbarometern tex får man reseersättning från smålandsschackförbund bla. Vill man hjälpa till vid EGP OPEN och ta hand om kaffe och kioskverksamhet är det väldigt uppskattat av oss ledare så vi kan fokusera på schack där vår uppmärksamhet bör ligga. Vill man intressera sig mer för schack och dess regler, lottning, ledare osv. Behövs det alltid mer folk. Det är inte svårt att lära sig. och Sveriges schackförbund håller digitala utbildning för domarbehörighet (underlättar ju om man kan reglerna innan)

Sedan självklart kan man ju bli stödmedlem och stötta klubben och ger en rättigheter att delta i klubbens aktiviteter (ej FIDE rankade turneringar). Man behöver ju inte ens vara intresserad av schack för att bli stödmedlem utan bara vill bidra med att klubben ska må så bra som möjligt och att man uppskattar dess verksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *