• 25 maj, 2024 06:12

DM på Elit Hotels i Växjö

avHenrik Carlsson

jan 21, 2023

Snart är det dags för Smålands egen deltävling i den svenska Grand Prix serien. Och som du säkert redan känner till gäller den också som officiellt DM för alla Småländska spelare, dvs för dig som spelar i en klubb kopplad till Smålands SF.

De speciella priser och prispengar som gäller för DM

Inbjudan i PDF

Boka in helgen den 10 – 12 februari i Växjö. Vi hoppas på många spelare från vårt distrikt.

Jag vill också slå ett extra slag för Lilla Elite Hotels Open, för spelare med rating upp till 1600. Här finns spelare i alla åldrar och även spelare som ännu inte fått någon ranking. Perfekt också för de som gör sin första tävling och för flera av dem som spelar i Schackbarometern.

Nytt för i år är att vi lanserat en egen hemsida för tävlingen där du hittar all nödvändig information, https://www.gpschackvaxjo.se/ Där finns tider, priser, startavgift, hotellrekommendadtion mm.

Här kan du anmäla dig direkt: https://member.schack.se/turnering/3070/anmalan 

Skicka gärna detta vidare till spelarna i ert lag, till de som är ungdomstränare och lägg upp länkar på er hemsida. Vi kan tillsammans göra helgen i Växjö till en härliga småländsk schack fest!

Tveka inte att höra av dig om du har någon fråga. Och glöm inte att använda de rabatter som SSF har med Elite Hotels och med SJ.

Mycket välkommen!

Håkan Jalling Tävlingsansvarig