• 22 juni, 2024 08:55

Temakväll tisdagen 19 mars

avHenrik Carlsson

feb 9, 2024
Foto: Lars OH Hedlund

Vi har inbjudit FM Franko Lukez (ELO 2295) – som är född och uppvuxen i Nybro och har spelat för NSS under många år, spelar nu i högsta serien för Eksjö – till att föreläsa och analysera några av de partier som vi i NSS spelat senaste året eller så.
Det kan bli mycket givande att lyssna till hur en mästare tänker och lägger upp sitt spel, vilka ideér han jobbar efter mm.

Så därför vill vi att du – om du vill – skickar in partier till Johnny eller Henrik så att vi kan vidarebefordra dem till Franko, alternativt att vi lägger upp dem på NSS hemsida så att man kan spela igenom partierna där på ett enkelt sätt.
Vi begränsar till max 2 partier per spelare och så får Franko välja ut vilka partier han vill analysera och kommentera. Franko kommer att hinna med ungefär sex partier så alla insända partier kommer inte att användas.

Så skicka in dem till Johnny och/eller Henrik senast den 10 mars så har du en chans att just ditt parti kommer upp.

Alla är förstås välkomna att delta i Harlekin tisdagen den 19 mars kl 18.00