• 21 maj, 2024 19:45

Den 29 april blir det Säsongsavslutning med KM-Blixt Vi har som mål att få igång med blixten mellan 17:30 och 18 för att hinna få i oss lite grillad korv innan. Vi tänder grillen vid 17 tiden.

Vi vill ha er anmälan till avslutning med ev allergener och om ni intresserade av KM-Blixt Senast lördagen den 27 april. Tävlingen kommer inte att rankas så att ALLA medlemmar inklusive stöd medlemmar kan delta. Det blir 5 min på klockan som traditionen är i Nybro Schacksällskap. Anmälan görs till info@nybroschack.se alt meddelar Henrik vid någon träningen. Allt är gratis.

Vi (styrelsen) har valt att flytta KM i Blixt från årsmötet som blir den 14 maj inbjudan kommer inom kort, så att alla kan delta då det har en tendens att bli lång kväll med både årsmöte och blixt efter varandra.

Välkomna!