• 22 juni, 2024 08:57

Den 6 september klockan 18

avHenrik Carlsson

aug 29, 2021

Kör säsongen igång för Nybro schacksällskap! Vi kör i våra fina lokaler på Jutegården.

Pga pandemin körde vi inget KM i blixt som vi brukar göra under årsmötet i maj. Det tar vi igen söndagen den 3 oktober! Som seden är kommer vi också köra Aldéns minnes turnering med start den 20/9 dvs en handikapps turnering där alla har chans att vinna oavsett ranking gammal som ung :).

Den 31 oktober blir ytligare en turnering mer information kommer senare. Klubbmästerskap i schack kör i gång den 4 oktober i år med tanke på att det är 12 deltagare blir det hela 11 rundor i en Bergerturnering som pågår ända fram till och med den 21 mars, mer information kommer snart på hemsidan.

Vi önskar alla välkomna nybörjare som gamla schackrävar. Man kan alltid prova på schack i 5 måndagar innan ett medlemskap behöver lösas. Mer information om medlemskap.