• 20 juli, 2024 20:58

EGP OPEN den 19 nov

avHenrik Carlsson

nov 19, 2022

På Jutegården i Nybro idag spelades EGP OPEN för andra gången. Det blev 20 spelar från Småland som gjorde upp platserna. 2 Blekingespelare lämnade återbud pga vädret. Extra roligt att alla fick ta poäng. Det var väldigt många som spelade sin första turnering idag så det gör det ju extra kula att alla fick ta poäng. Tyvärr var det bara 2 spelare i gruppen för 14-17 åringar som de flyttades in i 10-13 års gruppen. Båda två var från Emmaboda schacksällskap och fick såldes medalj Grattis Sameem och Mac. Bland 10-13 åringar blev det Malte som kom först men med samma poäng som Ali som kom två tätt följd av Melvin på 4 poäng. Det blev särskiljning på kvalitetpoäng.

Då det var 8 deltagare i 6-9 åringar blev det en Berger turnering där alla mötte alla. Det blev Viktor som van med 6 vinster tätt följd av 4 st med 5 poäng men pga inbördes möte gjorde att Kimi kom 2:a Erik 3:a och Saga 4:a.

Håll utkik i Barometern då det var där och tog lite bilder och intervjuade.

Tack alla ni som kom och spelade trots vädret! Och Tack alla som gör det möjligt att genomföra en sådan här turnering av frivilliga och sponsorer.

Nästa gång blir det julblixt 3+2sec den 17 december med priser till alla!

Deltagarna i 6-9 år foto M. Cederblad
Deltagarna i 10-13 år foto M.Cederblad
Deltagarna i 14-17 år Foto M.Cederblad

Fler bilder finns på ett Facebook inlägger för smålandsschackförbund