• 22 juni, 2024 04:59

Efter en tids letande har vi nu hittat en lokal till oss på Nybro Schacksällskap. Varför vi har letat lokal är för at öka tillgängligheten samt ökade förvaringsmöjligheter. Detta möjliggör även att vi i framtiden kommer kunna titta på utrustning som ska kunna lyfta vårt schackspel någon nivå till, detta har inte varit möjligt på Jutegården.

Så vart ska vi ta vägen? Jo vi har skrivit ett hyresavtal med Hyresgästföreningen om deras lokal Harlekinen som ligger på Vattugatan 2. Så ifrån den 8 januari kommer träningar och tävlingar vara på Harlekinen. Vi kommer ha samma träningsdagar och tider. Vi kommer dock att göra ett undantag för finalen av Schackbarometern, just den tävlingen kommer att vara på Jutegården. Men annars hoppas vi att denna lokal kommer att passa vår verksamhet väldigt bra.

Vi i styrelsen vill passa på att önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!! Passa på att utmana familj, släkt och vänner på några partier schack!

Väl mött på Harlekinen i Januari.

/Styrelsen