• 25 maj, 2024 07:10

Det är dags för EGP OPEN denna gång på Harlekin, Hyresgästföreningens lokaler på Vattugatan 2, 382 42 Nybro.

EGP OPEN är ju Ungdomsturnerings för alla i ålder 6-20 år Pokaler till de tre bästa för dagen och medaljer till de 3 bästa i varje åldersgrupp. Knattar Miniorer Kadetter och Juniorer. Alla deltagarna får ett Diplom och lunch.

Det är 7 ronders snabbschack som gäller 10 min med 5 sec increment (5 sec tillägg varje gång man trycker på kläppen)

För att anmäla sig skicka ett mail till anmalan@nybroschack.se Med Namn Födelse år samt ev Klubb eller skolklubb. Det är inget krav på att vara medlem i en klubb. Vi önskar er anmälan senast den 16 jan 2024 detta för att kunna säkerhets ställa att ni får mat. Det går bra med senare anmälan men då kan vi inte garantera mat.

Ni behöver vara på plats vid klockan 9:40 för närvaro registering och för att turneringen ska kunna starta vid kl 10:00

Anmälda och resultat hittas här

Välkomna!