• 17 april, 2024 15:58

Schack spelas ju i tre huvudsakliga kategorier. Blixt- snabb- och Långpartis schack. På söndagen den 3mars när Nybro I möter Nybro II på Harlekinen bjuder vi alla som vill träna/prova på/testa att spela långparti. De som inte deltar Nybro I eller Nybro II kommer delas upp och få möta likvärdig spelare för att träna på att spela långparti med samma tid som spelas i Allsvenskan och Småländskan Det kommer finnas ledare som kan hjälpa till om/när frågor uppstår med protokoll skrivandet. Så det blir en så avslappnat event som möjligt.

Och självklart blir det fika också. Nybro schacksällskap brukar alltid bryta för fika mitt i sina Allsvenska/småländska spel dagar och så blir det här också. Så därför vill vi ha er intresse anmälan så vi har skafferiet fyllt med bra fika 😉 till info@nybroschack.se dock senast på fredag den 1 mars.

Själva spelande kör igång vid kl 10 på Harlekin, så bra om man är på plats i god tid innan. Alla är välkomna Juniorer, seniorer, stödmedlemmar och prova på spelare ALLA är välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *