• 21 juli, 2024 02:05

Här kommer lite information ifrån vårt senaste styrelsemöte som vi hade den 18 Mars.

När vi hade vårt möte så var de nya digitala bräderna beställda, och i skrivande stund har de kommit hem och även hunnit bli testade på vår Påsk-blixt ikväll. Det kommer vara lite inkörning med dessa bräden men vi hoppas att de kommer bli mycket nyttiga.

EGP-Open är färdigspelad för denna säsong. Vi hoppas på att kunna återkomma med denna turnering även nästa säsong. Det kommer ske en utvärdering under sommaren för att se över vad som varit bra och vad som kan bli bättre. Har ni synpunkter får ni gärna höra av er till oss.

Även vårt deltagande i Småländskan är över för denna säsong. Vi hade som bekant med 2st lag där Nybro 1 vann serien! Och Nybro 2 kom på en mycket fin 3:e plats! Väldigt bra jobbat allihopa! Till nästa säsong kommer vi försöka anmäla ett lag till Allsvenskan samt ett till Småländskan. Det kommer mera information så fort vi vet hur det blir.

Vi har även haft ett möte med Fryshuset gällande Gulagrillen. Här finns det inte så mycket att delge ännu utan det kommer bli ytterligare möten innan programmet är klart och hur vår medverkan kommer att se ut.

Ni hittar som vanligt hela protokollet under Medlemsinformation.

Hälsningar Styrelsen Nybro SS