• 3 mars, 2024 22:46

Ny ordförande i Nybro SS.

avHenrik Carlsson

maj 31, 2023

Mikael Alriksson heter jag och har enorma erfarenheter av schack…. Nej då, jag har väldigt lite erfarenheter av detta brädspel, eller sport som jag vill kalla det. Det började med att min son Kimi kom hem och sa att han ville börja spela schack efter att han testat på det hos sina sysslingar. Sagt och gjort ett brädspel inhandlades eller om det var farmor till Kimi som köpte ett bräde. Jag lärde honom allt jag kunde, det vill säga var väldigt lite. Så av en tillfällighet sprang min fru Emma på en lapp som fanns i biblioteket, ”Schack för alla 0-99år Nybro SS”. Hon skickade ett meddelande och Kimi togs emot även att det inte fanns några juniorträningar, Så vi åkte ner till Jutegården och Kimi fick otroligt bra hjälp av Henrik som idag är en mycket bra ungdomsledare, men även av alla andra. Det var otroligt fint att se att schack kan spelas över alla gränser. Idag spelar även vårt mellersta barn Mileon och jag hoppas även att vår yngsta son Tidde ska börja spela detta häftiga spel.

Så när jag blev tillfrågad om att ta på mig posten som ordförande för Nybro SS blev jag väldigt smickrad men även att jag kan få vara med och påverka något som jag tycker är kul, även om jag inte spelar själv. Så klart kommer det att vara en stor uppgift att efterträda en erfaren Lennart Andersson, men jag hoppas på stöd och hjälp av styrelse, medlemmar och föräldrar, så ska detta nog gå bra.

Mikael Alriksson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *