• 17 april, 2024 16:08

Nybro schacksällskap spelar i SM

avHenrik Carlsson

jun 30, 2023

Idag den 30 juni start schack-SM i Helsingborg, Mig veterligen är det 6 spelare från Nybro som har anmält sitt intresse för SM i år (Ber om ursäkt om jag missat någon i listorna).

I Weekend 2 turneringen som börjar fredag den 7 Juli idag och pågår till Söndag 9 juli Har vi 2 deltagare i Lennart Andersson och Alfred Olofsson Johansson och kan följas här Totalt är det 63 deltagare i Weekend 2 som är anmälda.

Men redan imorgon Lördag den 1 Juli har vi 4 ungdomar som deltar i schackfyranmästarens Riksfinal. De som tävlar där från klubben är Arthur Mommer, Anton Nilsson, Hugo Bargiel och Gabriel Carlsson. Och deras turnering kan följas här totalt är det 181 deltagare som deltar i schackfyranmästaren.

På båda dessa länkar kan man följa hela SM genom att klicka sig igenom länkarna i botten av sidan. Delar av SM kommer också live sändas och mer information finns på SSF hemsidan här

Vi önskar alla våra deltagare Lycka till!!