• 23 juli, 2024 00:03

Kort information från styrelsemötet 2024-01-22

avHenrik Carlsson

jan 24, 2024

Vi har fått till oss via mejl att informationen ifrån styrelsen har varit undermålig, på grund av det ska vi försöka bättra oss i den frågan. Därav denna korta information från vårt styrelsemöte som vi hade digitalt 2024-01-22. Protokollet i sin helhet kommer att finnas att hitta på vår hemsida under fliken Medlemsinformation så fort det är godkänt. Med synpunkten gällande vårt informationsflöde inkom även en protest, denna medlem kommer att få ett mejl om hur protesten ska bli hanterad.

Vi kommer att se över möjligheten att köpa in digitala bräden. Detta hoppas vi ska ge alla våra schackspelare ett lyft. Dessa bräden gör det möjligt att se över sina partier utan att föra protokoll. Det är en väldigt stor investering för oss, och vi hoppas kunna få hjälp med bidrag. Att vi nu har möjlighet till denna investering är stor del av att vi har bytt lokal, då det finns förvaringsmöjligheter här som vi inte har haft tidigare.

 Vi har även pratat om att ändra NSS stadgar, detta arbete skjuts fram då vi inväntar uppdaterade stadgemallar ifrån Sveriges schackförbund. Stadgar får ju inte gå emot först Småland och sedan även Sveriges Stadgar.

Det kommer att spelas Schack-SM i Växjö! Vi vill så klart uppmuntra våra medlemmar att delta därför beslutade vi att vi kommer bevilja ett bidrag på 250kr att betala tävlingsavgiften med.

Detta var lite av vad vi tog upp på vårt möte och protokollet kommer att hittas på hemsidan inom kort.

Har ni frågor eller synpunkter så är ni välkomna att höra av er. Lättast att nå styrelsen är via e-post styrelse@nybroschack.se Annars finns vi under fliken Styrelse på hemsidan.

Med vänlig hälsning

Styrelsen.